15 jäljellä Triton Invitationalissa, Talvitie jahtaa $5,5 miljoonan ykköspalkintoa!

15 jäljellä Triton Invitationalissa, Talvitie jahtaa $5,5 miljoonan ykköspalkintoa!

Elias Talvitiellä (kuvassa) on mahdollista laittaa Patrik Antoniuksen ($3,16M) ennätys uusiksi ja saavuttaa Suomen historian suurin yksittäinen turnausrahastus. Talvitie porskuttaa 200 000 dollarin sisäänoston Triton Cyprus Invitationalissa viidentenä, kun mukana on enää 15 pelaajaa.

Turnauksessa 1. pelipäivän pöydät oli jaettu ammattilaisten ja liikemies-amatöörien kesken eri karsinoihin, ja Suomen kaikkien aikojen menestyneimpiin pokerinpelaajiin lukeutuva Talvitie pääsi (toimitukselle tuntemattomasta syystä) kuitenkin liikemiesten seuraan. Eilen pöydät yhdistettiin, mutta Talvitie jatkoi komeita otteitaan saaden esimerkiksi Linus Loeligerin pelin raiteiltaan check-reissattuaan sekä flopin että turnin 77:lla pöytään 4-6-K-K. Talvitien peli onkin kerännyt ihasteluita paitsi Pokerisivujen Discordin railbirdien keskuudessa, myös Twitterissä.

I’m rooting for for Ebony, but this Talvitie guy is a bosssss! #TritonCyprus2022

— Chance Kornuth (@ChancesCards) September 12, 2022

Kaikki vielä mukana olevat ovat varmistaneet jo vähintään 400 000 d0llarin rahastukset, ja voittajalle on luvassa 5,5 miljoonan dollarin rahastus. Voitolla Talvitie kiilaisi Suomen kaikkien aikojen rahalistalla sijalta 109 suoraan kolmanneksi ohi Joni Jouhkimaisen.

Turnausta johtaa Fedor Holz. Ajantasainen merkkitilanne ja rahasijat löytyvät täältä. Livestriimi Kyprokselta pyörii ilmaiseksi YouTubessa (alla) ja Tritonin nettisivuilla juuri nyt.

 

 

 

Author: Erika Woods