Doyle Brunsonin elämästä elokuva | Pokerisivut

Doyle Brunsonin elämästä elokuva | Pokerisivut

Radar Pictures on ostanut oikeudet Doyle Brunsonin elämäntarinaan, ja elokuvan työstäminen on jo aloitettu. Taustajoukoista löytyy useita pokerimaailman silmäätekeviä.

Elokuvan käsikirjoittaa entinen high stakes -ammattilainen, nykyinen käsikirjoittaja Justin ”Boosted J” Smith. Taustajoukoissa vaikuttavat myös Dan ”Jungleman” Cates, David Oppenheim ja Brunson itse. Nimilistasta voinee päätellä, että tulevan elokuvan pokerikohtaukset ovat kerrankin realistisia.

Kuten Brunsonin Pokerin kummisetä -elämäkerran lukeneet tietävät, legendan elämäntarinaan mahtuu paljon muutakin kuin pokeria: Entinen koripallohuippulupaus on selättänyt parantumattomaksi diagnosoidun syövän ja saanut kolme lasta, joista Doyla-tytär menehtyi vain 18-vuotiaana.

Teksasista Las Vegasiin muuttanut uhkapeluri on ollut mullistamassa pokeria monin tavoin, ja vuosikymmenten varrella Brunsonin palkintokaappiin on tarttunut WPT-titteli ja 10 WSOP-ranneketta, joista kaksi Main Event -titteleitä. Brunson on myös Poker Hall of Famen itseoikeutettu jäsen ja ensimmäinen pokeriturnauksesta koskaan yli miljoona dollaria voittanut pelaaja.

Radar Pictures on tuottanut aiemmin muun muassa Jumanji– ja Viimeinen samurai -elokuvat.

”Tapasin Doylen ensimmäistä kertaa hänen ollessaan 88-vuotias. Hänellä oli tietty pilke silmäkulmassa, ja ymmärsin heti, kuinka veitsenterävästi hänellä leikkaa edelleen. Hänen uskomaton elämäntarinansa ansaitsee tulla kerrotuksi, ja me Radarilla koemme olevamme etuoikeutettuja saadessamme tuoda sen valkokankaille”, elokuvan tuottajiin lukeutuva Ted Field kommentoi yhdysvaltalaismedioiden mukaan.

Author: Erika Woods