Hellmuth ja Seiver pelaavat 1,6 miljoonan dollarin heads-upin

SPOILEREITA: Hellmuth ja Seiver kohtasivat 800 000 dollarin ottelussa

Phil Hellmuth ja Scott Seiver pelaavat elokuussa Las Vegasissa viidennen kierroksen High Stakes Duel -ottelun, jonka panoksena on melko tähtitieteellinen 800 000 dollaria mieheen. Hellmuth peittosi Seiverin toukokuussa pelatussa puolta pienempien panosten ottelussa, mutta voittorahojaan Hellmuth ei High Stakes Duelin sääntöjen mukaan saa ulos ennen vielä yhtä kohtaamista — paitsi jos Seiver olisi perääntynyt. Seiver ilmaisi kuitenkin jo tuoreeltaan toukokuussa halunsa uusintaotteluun, ja nyt kohtaaminen on siis sovittu elokuulle.

Here we go for $1,600,000. High Stakes Duel update: @scott_seiver has exercised his option to play me in a heads match for $800,000 apiece ($1.6M). The match will be in August, we are working out dates right now. Match is ONLY on @PokerGo App, and will be shown in it’s entirety

— phil_hellmuth (@phil_hellmuth) June 14, 2022

Edellinen kohtaaminen

Hellmuth otti käteispelaajana tunnettua Seiveriä vastaan aggressiivisen lähestymistavan. Heti ottelun alkupuolella Hellmuth 3-bettasi kolme kertaa putkeen, joista kolmannessa tällä oli kädessään melko villi 9c5h. Seiver maksoi 3-betin Ac5c:llä, ja molemmat sököttivät flopin Kd7d7c. Turnin 8h:lla Hellmuth löi ja Seiver maksoi, ja riverin 3d sai Hellmuthin lyömään isosti uudelleen. Seiver puntaroi asiaa pitkään ja vaikutti epäilevältä Hellmuthin käden vahvuuden suhteen, mutta kippasi parhaan käden.

Kun ottelua oli takana 200 kättä, Hellmuth oli vastoin odotuksia grindannut Seiverin jo 600k-200k-siltaan. Seiver onnistui kuitenkin löytämään taskurouvat Hellmuthin taskujätkiä vastaan, ja väistämätön preflop-cooler ponnautti Seiverin hienoiseen johtoon.

Heti edellisen jälkeen hieman tilttautuneen oloinen Hellmuth 3-bettasi T9o:lla, ja Seiver maksoi ATo:llaan. Hellmuth löi ja Seiver maksoi flopilla A94 rainbow, ja turnin 3x meni sökönä läpi. Riverin Q:lla Hellmuth löi pienen blokkerilyönnin huonommalla kädellä, ja Seiverin maksettua Seiver ampaisi jo 3:1-merkkijohtoon.

Kuten niin monta kertaa aiemmin, Hellmuth ei kuitenkaan luovuttanut. “The Poker Brat” runnoi väkisin rinnalle ja ohi, ja ottelu venyi ja venyi pitkästi yli 300 käden rajapyykin. Johtoasema ehti vaihtua yli 20 kertaa, kunnes tasolle 8k/16k nousseet blindit söivät suurimman osan pelivarasta.

Ratkaisukädessä Seiver ja Hellmuth olivat flopilla T32 värinvedolla limpatussa potissa. Seiver löi puoli pottia T6-kärkiparillaan, ja rattaisiin osunut Hellmuth reissasi 32:llaan 60,000:een. Seiver meni all-in 226,000, Hellmuth maksoi, eikä Seiver onnistunut ohivedossa.

Hellmuthin voittosarake High Stakes Duel -heads-upeissa on ennen elokuun ottelua uskomaton 9:1.

Author: Erika Woods