HSD: Seiver perääntyi, Koon ja Hellmuth pelaavat 1,6 miljoonasta

HSD: Seiver perääntyi, Koon ja Hellmuth pelaavat 1,6 miljoonasta

Scott Seiverin ja Phil Hellmuthin oli tarkoitus kohdata 22. elokuuta 1,6 miljoonan dollarin High Stakes Duel -ottelussa. Seiver kuitenkin perääntyi sarjan historian korkeimpien panosten kaksintaistelusta viime hetkellä henkilökohtaisiin syihin vedoten. Korvaaja löytyi pikimmiten: Hellmuthin haastaa seuraavaksi Jason Koon (kuvassa).

High Stakes Duel on ollut Hellmuthin dominanssia

Seiver ja Hellmuth pelasivat vastakkain edellisellä kierroksella toukokuussa, jolloin Hellmuth voitti 800 000 dollarin ottelun. Taisto oli tasainen ja kesti yli viisi tuntia. Lopulta blindit olivat jo nousseet melko suuriksi, ja Hellmuth onnistui osumaan rattaisiin Seiverin kärkiparia vastaan.

”Minulla oli hauskempaa sinua vastaan pelatessa kuin ketään muuta”, Hellmuth kehaisi tuolloin Seiveriä ottelun jälkeen. ”Esiinnyit todella hyvin, ja olisit voinut helposti voittaa. Ottelu olisi voinut kääntyä kummin päin vain.”

High Stakes Duelissa ensimmäisen kierroksena panoksena on vain 50 000 dollaria pelaajaa kohden, ja panokset tuplaantuvat joka kierroksella. Hellmuth on tehnyt tähän mennessä vastustajistaan selvää jälkeä: Sekä Antonio Esfandiari että Daniel Negreanu hävisivät Hellmuthille kolmesti, minkä lisäksi tämä voitti Nick Wrightin, Tom Dwanin (rematch-ottelussa) ja Seiverin. Dwan on ainoa pelaaja, joka on onnistunut voittamaan Hellmuthin edes kerran.

Koon haastaa Hellmuthin

Sunnuntaina 37 vuotta täyttävä Koon on menestyneimpiä nykypelaajia. Koonilta löytyy turnausrahastuksia yli 38 miljoonalla dollarilla, mikä on 10 miljoonaa Hellmuthia enemmän. Pöydissä Koon tunnetaan myös hillitystä käytöksestään.

Seiver ja Koon kohtaavat alustavasti kuun vaihteen tienoilla. Ottelu näytetään PokerGO-suoratoistopalvelussa. Jos Hellmuth onnistuu voittamaan Koonin tämä voi poistua kehästä 1,6 miljoonaa dollaria taskussaan tai haastajan löytyessä suostua vielä tuplasti suurempien panosten otteluun.

Author: Erika Woods