Negreanu: Mikseivät muut ole raportoineet Kenneyn huijauksista?

Negreanu: Mikseivät muut ole raportoineet Kenneyn huijauksista?

Daniel Negreanu on pokerin tunnetuimpia kasvoja. Negreanu laukoo mielipiteitään usein paitsi suosituissa vlogeissaan, myös yhdessä Adam Schwartzin ja Terrence Chanin kanssa tuottamassaan Dat Poker Podcastissa. Tuoreimmassa jaksossa Negreanu otti kantaa Bryn Kenneyyn kohdistuviin huijaussyytöksiin.

Negreanu kertoi katsoneensa tuoreen Joey Ingramin tekemän haastattelun, jossa Kenney väisteli kysymyksiä ja kielsi huijaussyytteet.

“Ingramin haastattelut ovat lähinnä kaverillisia keskusteluja. Siksi ne vetoavat katsojiin, mutta tyyli ei toiminut Kenneyn kanssa”, Negreanu sanoi.

Negreanun mukaan haastattelu ei onnistunut juuri selventämään syytösten paikkansapitävyyttä, ja Negreanu vaikutti myös jossain määrin skeptiseltä Kenneytä koskevien väitteiden suhteen.

“Miksei useampi ihminen ole nostanut asiaa esiin?”, Negreanu kysyi. Negreanun mukaan syytöksiä olisi oletettavasti kuulunut muiltakin tahoilta kuin vain itsekin huijauskohussa ryvettyneeltä Martin Zamanilta, jos Kenneyn pyörittämän steikkaustallin huijaukset olisivat olleet niin laajamittaisia kuin väitetään.

Negreanu edustaa GGPokeria, jossa huijausten väitetään tapahtuneen.

 

Author: Erika Woods