Pokerisivut on nyt osa Pokerihuonetta — tätä se tarkoittaa

Pokerisivut on nyt osa Pokerihuonetta — tätä se tarkoittaa

Tervetuloa uudistuneille Pokerisivuille!

Kuten huomaatte, sivuston ulkoasu ja sisältö ovat muuttuneet sitten viime näkemän ja Pokerisivut on siirtynyt Pokerihuoneen suojelukseen. Koska migraatio varmasti askarruttaa monia käyttäjiämme, kasasimme alle olennaisimmat kysymykset ja vastaukset.

Pokerisivut on nyt osa Pokerihuonetta. Miksi?

Vuodenvaihteen muutoksia jälkeen Pokerisivut kohtasi monenlaisia haasteita. Voimien yhdistäminen suomenkielisten pokerisisältöjen päätukijan — Pokerihuoneen tuottamia ovat esimerkiksi Headsup!, Kärkipari– ja Last Call -sarjat — avasi mahdollisuuden saada vanhoja ja uusia pokerisisältöjä eetteriin ja tarjota myös asiakkaillemme huikeita kampanjoita.

Onko Pokerisivut nyt pelkkä mainoslauta ja riippumaton suomenkielinen pokeriyhteisö historiaa?

Kaikkea muuta! Pokerisivut tulee säilymään riippumattomana uutissivustona ja foorumina entiseen tapaan. Mitään ei (foorumisääntöjen puitteissa) sensuroida, kritiikkiä otetaan vastaan ja pokerimaailman tapahtumat kaikista kulmista huomioidaan vanhaan malliin. (Uutistoimitus alkaa rullata täysillä vielä tämän viikon aikana.)

Mitä migraatio tarkoittaa käyttäjillemme?

Pelkkiä hyviä uutisia! Pokerihuoneen ja Pokerisivujen yhdistymisen myötä suomenkielinen pokerisisältö tulee voimaan paremmin kuin koskaan. Esimakua on katsottavissa upouudessa videokirjastossa: Tarjolla on tuliteriä suomenkielisiä opetusvideoita high stakes PLO -käteispeleihin ja NLHE-turnauksiin. Kirjastosta löytyy myös Last Call -dokumenttisarjan toisen tuotantokauden tymäkkä traileri. Kaikenlaista muutakin on syksyn aikana luvassa!

Onko käyttäjille luvassa uusia etuja?

Migraation myötä tulemme tarjoamaan jatkuvia kampanjoita vain Pokerisivujen käyttäjille. Heti ensimmäisenä nähdään huippusuosittu Trophy Hunt -konsepti ennennäkemättömillä palkinnoilla höystettynä. Trophy Hunt -pisteiden kerääminen käynnistyy alustavasti tänä sunnuntaina kello 00:01 ja jatkuu noin kuukauden ajan, mutta foorumin säätöjen vuoksi pidätämme oikeuden muutoksiin alkamisajankohdassa. Tiedotamme Trophy Huntin lisäspeksit heti kun mahdollista — tällä viikolla (ja aina) Pokerisivuille kannattaa siis kurkkailla päivittäin!

Uusille pelaajille tarjoamme muhkean ensitalletusbonuksen, ja vanhoja pelaajia Pokerihuone muistaa 100 euron reload-bonuksella. Lisäksi pidämme upouuden sivuston kunniaksi sunnuntaina uskomattomien tavarapalkintojen freerollin vain pokerisivulaisille, josta tiedotamme etusivulla myöhemmin tällä viikolla!

Kirjautumisnappi on kadonnut etusivulta. Miten pääsen postailemaan foorumeilla?

Etusivun oikeassa yläkulmassa sijaitseva oranssi nappi vie sinut suoraan foorumille! Keskustelemaan pääset entiseen tapaan myös sekä etusivun fiideistä että ylävalikon Foorumi-napin takaa, jolloin voit kirjautua vanhaan tapaan. Pysyt foorumilla kirjautuneena, vaikka palaisit välissä etusivulle ja kirjautumistietosi katoaisivat vanhalta paikalta oikeassa yläkulmassa.

Miksi foorumi on irrotettu etusivulta?

Pokerisivut kärsi vuosikausia kirjautumis- ja muista ongelmista, jotka aiheuttivat ymmärrettävästi suurta tilttiä lukijoissamme (kuten myös täällä ylläpidossa). Käytännössä kaikki ongelmat juonsivat juurensa vanhan sivuston 2010-luvun puolivälistä peräisin olevaan koodausratkaisuun. Yksinkertaistetusti ongelmana oli se, että phpBB-alustan foorumi ja WordPress-alustaa totteleva muu osuus sivustosta oli naitettu yhteen tavalla, joka aiheuttaa pitkässä juoksussa avioliittoon jatkuvasti pahenevia säröjä. Ainoa tapa saada sekä foorumi että uusi sivusto toimimaan moitteettomasti oli irroittaa foorumi nykyisen WordPress-koodausratkaisun syövereistä.

Foorumi ei toimi kunnolla, miksi?

Ongelmat ovat tilapäisiä. Foorumi itsessään toimii jo normaalisti, mutta etusivun fiidit kärsivät tällä hetkellä muutamasta bugista, joiden korjausaikataulu on viikon-parin luokkaa. Tiedostamme, että tämä ei ole kaunein mahdollinen ratkaisu, mutta kyseisen korjausperiodin aikana ajantasaiset postaukset näet aina suoraan foorumisoftasta. Uutisen kirjoitushetkellä etusivun RSS-fiidit eivät synkronoidu kunnolla, mikä aiheuttaa pääosan ongelmista — foorumille tehdyt postaukset eivät pomppaa etusivulle välittömästi, kuten pitäisi. Asia korjataan mahdollisimman pian, ja sama pätee esimerkiksi väärään paikkaan linkattuun “Lisää keskusteluja” -nappiin ja virheelliseen foorumin otsikointiin. Selkeytämme myös pikimmiten foorumeita yhdistämällä eri foorumialueita isommiksi kokonaisuuksiksi.

Mitä Last Callin toiselta tuotantokaudelta voi odottaa?

Pokerihuoneen tuottama sarja ampuu toisella tuotantokaudella täysillä sylintereillä. Mukana on yhteensä 23 vierasta, joukossaan muun muassa Phil Galfond, Brandon Shack-Harris, levytuottaja Steve Albini, Jens Kyllönen, Eelis Pärssinen, Linda Johnson, Jennifer Shahade, Jani Vilmunen, Casimir Seire ja Joni Jouhkimainen. Tekijöiden haastattelu ja jättiartikkeli tulevasta kaudesta julkaistaan Pokerisivuilla pian, ja ensimmäiset jaksot tulevat ulos loppukesästä!


Nirvanaakin tuottanut Steve Albini.

Entä vanhat sisällöt?

Myös vanhat sisällöt, kuten Piinapenkki-sarja ja Kärkipari-podcast tekevät paluun! Vanhat Kärkiparit ovat jo kuunneltavissa etusivulla, ja Piinapenkit saapuvat pyöreästi viikon sisään. Lisäksi koostamme käyttäjien toiveesta Hall of Fame -tyylisen arkiston suomalaisten foorumien kaikkien aikojen parhaista ketjuista ja sisällöistä.

Onko Pokerisivujen uutisointi ja muu sisältö enää riippumatonta?

Pokerisivuilla julkaistavat uutiset, raportoinnit, blogikirjoitukset tai muut mielipiteet eivät edusta Casinohuoneen tai sen Pokerihuone-brändin mielipiteitä. Pokerisivuston journalistinen sisältö on riippumatonta ja julkaistaan journalistista etiikkaa sekä sivuston sääntöjä kunnioittaen.

Tarvitsenko tilin Pokerihuoneelle osallistuakseni keskusteluun Pokerisivuilla?

Sinulla ei tarvitse olla Pokerihuoneen tiliä osallistuaksesi keskusteluun Pokerisivuilla, eikä tilin avaaminen Pokerisivuille tarkoita, että sinulla olisi pelitili Pokerihuoneella. Myös asiakaspalvelut pysyvät erillisenä.

En saa avattua tiliä Pokerisivuille. Mitä tehdä?

Ole yhteydessä sähköpostitse: psuutistoimitus at gmail piste com tai tämän palautelomakkeen kautta. Vastaamme viesteihin pääsääntöisesti 48 tunnin kuluessa.

Author: Erika Woods