Ratkaisun hetket: Ketkä lähtevät Pokerihuoneen vieraaksi Maltalle?

Ratkaisun hetket: Ketkä lähtevät Pokerihuoneen vieraaksi Maltalle?

Pokerisivujen megapromootio Trophy Huntin maalisuora lähenee. Trophy Huntissahan kisaillaan siitä, ketkä onnistuvat saavuttamaan eniten turnausvoittoja Pokerihuoneen nettiturnauksissa, ja peräti viisi parasta suuntaavat Pokerihuoneen kustantamana VIP-vieraiksi Unibet Open Maltaan.

Foorumeilta löytyvä seurantaketju on juuri päivitetty. Kun kisaa on jäljellä enää noin viikon päivät, kamppailu paikoista käy kuumana ja usemmalla pelaajalla on vielä hyvät mahdollisuudet kammeta top 5 -sijojen pelaajia tieltään.

Kärkipaikkaa pitää kovan kirin tehnyt “Torspooo“, joka voi suhteellisen turvallisin mielin alkaa pakkaamaan aurinkovoidetta ja rantapyyhettä matkalaukkuun 91 pisteellään. Myös pitkän linjan turnausguru “sharkie” lienee hyvin lähellä 2500 euron arvoista palkintoa 86 pisteellään. Sen jälkeen tilanne käy tiukaksi, ja 6. sijaa pitävä “rraketti” vaanii vain parin-kolmen turnauspytyn päässä palkintosijoista.

Trophy Hunt -pistetilanne 6.9:

1. Torspooo | 91 pistettä 
2. sharkie | 86 pistettä
3. peteyy | 74 pistettä
4. Ozark | 74 pistettä
5. zeiV7 | 63 pistettä

6. rraketti | 55 pistettä
7. CarlCroc | 46 pistettä
8. Koppi | 44 pistettä
9. linkki7 | 31 pistettä
10. kaapi | 23 pistettä 

(Koko pistetilanne seurantaketjussa.)

Pokerisivujen turnausharjat ovat olleet myös kokonaisuutena liekeissä, sillä turnausvoittoja on rouhittu noin kolmen viikon kampanja-aikana käsittämättömät 191 kappaletta. Hurja voittotahti on toki osoitus myös Pokerihuoneen valuekkaista peleistä. Verkon pelit ovat saaneet entisestään vauhtia kesällä hollantilaispelaajien liityttyä pelaajapooliin, ja tuskin missään muualla nettipokerin ihmeellisessä maailmassa on tällä hetkellä yhtä helppo napsutella turnausvoittoja. Pokerisivut ja Pokerihuone tulevat järjestämään yhteispromootioita myös jatkossa — seuraava erikoisfreeroll on luvassa jo tänä perjantaina — joten verkkoon kannattaa ehdottomasti avata käyttäjätili!

PS. Muistutetaan jälleen kampanjan päättymisestä: Viimeisenkin turnauksen päättymisaika Trophy Hunt -screenshotissa saa olla viimeistään 12.9. klo 23:59. Lisäksi viimeinenkin pyttykuva pitää löytyä blogista viimeistään 13.9. klo 23:59, minkä jälkeen pisteet lasketaan ja voittajat julistetaan.

PPS. Jos haluat kokeilla nettipokeria täysin ilmaiseksi ilman rahallista panostusta mutta kisailla silti oikean rahan palkinnoista, lue ohjeet pokerioppaastamme.

Author: Erika Woods