SPOILEREITA: Hellmuth ja Seiver kohtasivat 800 000 dollarin ottelussa

SPOILEREITA: Hellmuth ja Seiver kohtasivat 800 000 dollarin ottelussa

Phil Hellmuth ja Scott Seiver kohtasivat viime yönä Las Vegasissa neljännen kierroksen High Stakes Duel -ottelussa, jossa molemmat latasivat tiskiin 400 000 dollaria. Älä lue tästä eteenpäin, mikäli et halua spoilaantua ottelun tuloksista!

***

Hellmuth otti käteispelaajana tunnettua Seiveriä vastaan aggressiivisen lähestymistavan. Heti ottelun alkupuolella Hellmuth 3-bettasi kolme kertaa putkeen, joista kolmannessa tällä oli kädessään melko villi 9c5h. Seiver maksoi 3-betin Ac5c:llä, ja molemmat sököttivät flopin Kd7d7c. Turnin 8h:lla Hellmuth löi ja Seiver maksoi, ja riverin 3d sai Hellmuthin lyömään isosti uudelleen. Seiver puntaroi asiaa pitkään ja vaikutti epäilevältä Hellmuthin käden vahvuuden suhteen, mutta kippasi parhaan käden.

Kun ottelua oli takana 200 kättä, Hellmuth oli vastoin odotuksia grindannut Seiverin jo 600k-200k-siltaan. Seiver onnistui kuitenkin löytämään taskurouvat Hellmuthin taskujätkiä vastaan, ja väistämätön preflop-cooler ponnautti Seiverin hienoiseen johtoon.

What a match it’s already been!@scott_seiver and @phil_hellmuth are BATTLING!

Still live right now on PokerGO. pic.twitter.com/sR3sgiCMqj

— PokerGO (@PokerGO) May 18, 2022

 

Heti edellisen jälkeen hieman tilttautuneen oloinen Hellmuth 3-bettasi T9o:lla, ja Seiver maksoi ATo:llaan. Hellmuth löi ja Seiver maksoi flopilla A94 rainbow, ja turnin 3x meni sökönä läpi. Riverin Q:lla Hellmuth löi pienen blokkerilyönnin huonommalla kädellä, ja Seiverin maksettua Seiver ampaisi jo 3:1-merkkijohtoon.

Kuten niin monta kertaa aiemmin, Hellmuth ei kuitenkaan luovuttanut. “The Poker Brat” runnoi väkisin rinnalle ja ohi, ja ottelu venyi ja venyi pitkästi yli 300 käden rajapyykin. Johtoasema ehti vaihtua yli 20 kertaa, kunnes tasolle 8k/16k nousseet blindit söivät suurimman osan pelivarasta.

Ratkaisukädessä Seiver ja Hellmuth olivat flopilla T32 värinvedolla limpatussa potissa. Seiver löi puoli pottia T6-kärkiparillaan, ja rattaisiin osunut Hellmuth reissasi 32:llaan 60,000:een. Seiver meni all-in 226,000, Hellmuth maksoi, eikä Seiver onnistunut ohivedossa.

Hellmuth eteni High Stakes Duelissa nyt viidennelle kierrokselle, mutta voittorahojaan tämä tuskin saa vielä ulos. Seiverillä on 30 vuorokautta aikaa päättää, haluaako tämä haastaa Hellmuthin rematchiin 800,000 dollarilla, ja mikäli Seiver ei käytä optiotaan, kuka tahansa voi haastaa Hellmuthin. “The Poker Brat” saa voittorahansa ainoastaan, mikäli yhtään halukasta haastajaa 1,6 miljoonan dollarin otteluun ei löydy.

Hellmuthin voittosarake High Stakes Duel -heads-upeissa on nyt uskomaton 9:1.

Ottelun voit katsoa jälkilähetyksenä maksullisesta PokerGO-palvelusta.

Author: Erika Woods